Things to do before I die

Hvor er der mange ting, som jeg bliver nødt til at opleve inden jeg dør. Listen strækker sig fra nemme hurtige udfordringer til større svære opgaver, som nok ikke bliver indfriet med det samme. 

Denne liste vil blive opdateret, hver gang jeg ser noget, som jeg bare på et eller andet tidspunkt SKAL opleve.


6) At møde Anders og Anders
Og - lade dem sætte dagsordenen....???
Bare fordi den findes! 

4) Paragliding - tandem
Hvert år, når jeg er på ferie ser jeg adskillige folk prøve paragliding.
Jeg kunne vildt godt tænke mig, at flyve som vinden blæser og få en fantastisk naturoplevelse når det smukke danske eller udenlandske landskab ses i fugleperspektiv.3) Motorcykel-kørekort
Da jeg i sin tid tog kørekort til bil var jeg meget tæt på at lægge ekstra kroner oveni, for at få et kørekort til motorcykel også. Det mente min far  ikke var nødvendigt, da jeg jo alligevel ikke havde råd til en motorcykel. Men - da det har ærgret mig ligesiden, bliver det en del af listen. 2) Maria Rubinke
Den fynske kunstner Maria Rubinke laver simpelthen de mest vidunderlige og syrlige skulpturer. 
Første gang jeg stiftede bekendskab med hende, var da min broder, for nogle år siden, erhvervede sig en af hendes skulpturer. Sidenhen har jeg fulgt Maria på facebook og div. gallerier. Jeg er betaget af hendes værker og må eje et af dem en dag - jeg må altså til at smide flere mønter i min sparebøsse...
Oplev flere af Marias skulpturer her og her


1) Beauvai's færdigretter
Som barn af en mor og far, der altid køber en hel gris, ko o.lign, som de parterer, hakker osv., har jeg altid synes færdigretter var noget underligt noget. Dog kan jeg ikke lade være med at stoppe op og kigge på dåserne, når jeg passerer dem i supermarkedet.
Kan det virkelig smage godt? Og - hvorfor koster 'mad på dåse' så meget meget? (35 kr.) 
Nu har jeg besluttet mig for, at dåsen skal på min liste over ting, jeg skal opleve inden jeg dør. (men den skal altså være på tilbud)
1a) En serveret færdigret
Så blev det første punkt realiseret. En færdigret er blevet serveret og spist her til aften. Fandt denne Beuf Stroganoff i Fakta til 23 kr (faktisk sat op fra 20 kr. - er det mon fedtskatten??) Havde lovet mig selv, at jeg kun ville købe en på tilbud - derfor dette valg.


På dåsen stod der serveringsforslag. Til Stroganoffen var kartoffelmos et oplagt valg. Hvad angår dåsen, skulle indholdet blot hældes i en gryde, og opvarmes = pærelet.

Og så til smagen? Ej først vil jeg lige brokke mig over indholdet, som bestod af 4 cocktailpølser og 10 stk. kød. Delt i 2 er dette ikke meget.


 Nu til smagen, som heller ikke var en kulinarisk oplevelse. Sovsen var utrolig tynd, og smagte af tynd ketchup. Kødet var okay mørt, men desværre med en del sener. Pølserne var de regulære dåsepølser, som forresten er kåret til DK's klammeste mad gennem flere år ;-)

Status = Kan spises men køber det aldrig selv :-)